Een stralende huid door aardappel

Aardappel

Twee weken geleden ging mijn blog over de banaan en wat we daar allemaal mee kunnen voor een mooie huid. Lees hier mijn blog over bananen tegen rimpels. Nu gaan we eens kijken wat een aardappel allemaal kan doen voor je huid, het is namelijk een echt wondermiddel. Het helpt bij donkere kringen rondom je ogen, het verwijdert pigmentvlekken en geeft je huid een oppepper.

lees meer

Bewegen tegen rimpels

Bewegen is de meest effectieve anti-verouderingspil die ooit is uitgevonden! En het leuke is dat het nooit te laat is om er aan te beginnen. Of je nu 40, 50 of 60 bent, ga lekker naar buiten en train!

lees meer

Bananen tegen rimpels

Weet je dat je bananenschillen kunt gebruiken als antirimpelmiddel?

Bananenschil bevat namelijk ijzer, magnesium, kalium, vitamine A, vitamine B, vitamine E en een heleboel anti-oxidanten. Allemaal stoffen die helpen om onze huid er langer mooi en jong uit te laten zien en rimpeltjes tegengaan.

lees meer

Zorg goed voor jezelf, zorg voor ‘Me-time’

Vrouwen reageren anders op stress en spanning dan mannen. Dit heeft te maken met het verschil in hormoonhuishouding.

Vrouwen hebben vaak het gevoel harder te moeten werken dan mannen om serieus genomen te worden. Ook de gecombineerde taak als werkneemster, vrouw van-, moeder van-, dochter van-, vriendin van-, zorgt voor extra stress omdat vrouwen vaak vinden dat ze er altijd voor iedereen moeten zijn.

De vraag is; is dit wel zo verstandig?

lees meer

Bewegen, waar is het goed voor?

Bewegen

Bewegen is dé effectiefste anti-verouderingspil die ooit is uitgevonden. Je huid wordt er jong en stralend van en je krijgt er een goed gevoel van. Er wordt namelijk endorfine (gelukshormoon) in je lichaam aangemaakt en daar wordt je gelukkig en blij van.

lees meer

Mannen en botox

Lachende man

Is dat überhaupt een combinatie, mannen en botox? Volgens het laatste nieuws wel. Steeds meer mannen gaan mee in de gekte van er steeds langer jong en stralend uit zien.

lees meer

Hoe word je aardig voor jezelf? (deel 3)

Continu kritisch naar jezelf kijken, levert een hoop stress op. Van wat milder zijn, word je gelukkiger. En het is ook nog eens gezond. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Milde tips voor als je wilt afvallen, voor het sporten en voor op je werk. Deze week deel 3: milde tips voor op het werk.

lees meer