Yoghurt tegen rimpels

Een masker met Yoghurt? Goed voor je huid. Maar wist je ook dat je die eenvoudig zelf maakt? Lekker goedkoop én heel effectief. Zo kan een yoghurtmasker puistjes voorkomen, zorgen voor een stralende teint en rimpels tegengaan.
Yoghurt bevat allerlei stofjes die goed zijn voor je huid. Of je nu rimpels wil tegengaan of je huid wilt hydrateren…

lees meer

Avocado tegen rimpels

Avocado’s zitten vol vitamines die de huid voeden, herstellen en ook nog eens fijne lijntjes verminderen. Naast gezonde vetten bevat een avocado namelijk de anti-rimpelvitamines A, D en E. En om het lijstje compleet te maken, moet je ook de anti-aging mineralen kalium, magnesium, koper, foliumzuur, ijzer en calcium niet vergeten.

lees meer

Nieuwe deuren kunnen open gaan

Zeven jaar hebben we veel weekenden genoten van zon, zee, natuur en vrijheid. En nu hebben we onze stacaravan in Rockanje verkocht. Dit weekend was het zover, het laatste nachtje slapen op ons heerlijk plekje. En genoten hebben we zeker…

lees meer

Ik ga op vakantie en neem mee terug

Heerlijk, de zomervakantie is weer begonnen en iedereen maakt zich klaar om op vakantie te gaan. Ik vind dit altijd een heerlijke tijd. Alles is een beetje losser. De kinderen hoeven niet naar school en kunnen lekker in de pyjama blijven rondhangen. Je hoeft niet op een bepaalde tijd ergens te zijn en kunt je eigen plan trekken.

En dan is het zo ver. We gaan op vakantie! Jippie! De kinderen op de achterbank en rijden maar.

lees meer

Volg je hart, want dat klopt

Altijd als ik deze zin zie, denk ik weer terug aan de tijd toen ik bij de sportschool werkte. Ik werkte er al 7 jaar met heel veel plezier bij , maar toen kwam mijn man thuis met een aanbod om een webshop in babykleding over te nemen. En natuurlijk wilden we dat samen gaan doen. Toen heb ik naar mijn hart geluisterd en heb mijn baan opgezegd.

lees meer

Een stralende huid door aardappel

Aardappel

Twee weken geleden ging mijn blog over de banaan en wat we daar allemaal mee kunnen voor een mooie huid. Lees hier mijn blog over bananen tegen rimpels. Nu gaan we eens kijken wat een aardappel allemaal kan doen voor je huid, het is namelijk een echt wondermiddel. Het helpt bij donkere kringen rondom je ogen, het verwijdert pigmentvlekken en geeft je huid een oppepper.

lees meer

Bewegen tegen rimpels

Bewegen is de meest effectieve anti-verouderingspil die ooit is uitgevonden! En het leuke is dat het nooit te laat is om er aan te beginnen. Of je nu 40, 50 of 60 bent, ga lekker naar buiten en train!

lees meer

Bananen tegen rimpels

Weet je dat je bananenschillen kunt gebruiken als antirimpelmiddel?

Bananenschil bevat namelijk ijzer, magnesium, kalium, vitamine A, vitamine B, vitamine E en een heleboel anti-oxidanten. Allemaal stoffen die helpen om onze huid er langer mooi en jong uit te laten zien en rimpeltjes tegengaan.

lees meer