Wat zit er in mijn eten? Welke vetten zijn nu goed? Zijn light producten echt beter? Raak jij ook zo in de war van alle tegenstrijdige adviezen? Boek dan een supermarkttour met Petry van SuperstralendSlank.

Investeer in je gezondheid door te eten waar je lijf blij van wordt. Lekker en gezond eten begint bij slim kiezen. Maar dan moet je wel begrijpen hoe. Leer verpakkingsteksten lezen. Doorzie commerciële trucs en krijg grip op welke voeding goed is voor JOU! De supermarkt is de ideale ontdekkingsplek. Uiteraard wordt de tour geheel afgestemd op jouw situatie en wensen.

Waar en Wanneer

Jij geeft aan naar welke winkel je wilt gaan. Misschien kies je voor de winkel waar je normaal je boodschappen doet. Een biologische supermarkt zoals Ekoplaza is ook een mooie plek voor een tour. Datum en tijd bepalen we in samenspraak. Er zijn volop mogelijkheden. Het kan zowel door de week als in het weekend en overdag of in de avond.

Tijdsduur en Kosten

Een klein anderhalf uur lopen we langs de schappen en krijg je informatie. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen. Met alle opgedane productkennis kan ook jij voortaan slim kiezen!

Kosten per tour per persoon:

Bij boeking met 3 of 4 personen € 15,00
Bij boeking met 2 personen € 20,00
Privé-tour € 40,00

Deze prijzen gelden bij het boeken van een tour in een winkel in Rosmalen of ‘s-Hertogenbosch. Je meldt je aan per groep. Wil je een tour buiten Rosmalen of ‘s-Hertogenbosch dan komt er een nader te bepalen toeslag bovenop.

Origineel Cadeau

Een supermarkttour kun je ook geven of vragen als cadeau. De gever ontvangt na betaling van SuperstralendSlank een cadeaubon en kan het cadeau op deze wijze aanbieden. Petry maakt met de ontvanger afspraken over plaats, dag en tijd. En je bent natuurlijk helemaal slim als je een tour voor twee personen boekt en zelf meegaat!

Aanmelden of meer informatie?

   +31 (0) 6 23 10 10 32   petry@superstralend.nl

Wil je liever dat ik contact met jou opneem? Laat dan je gegevens bij me achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Gelieve dit veld leeg te laten.